ПРОМОЦИЈА 3 x МАИЦИ | ЗА НАРАЧКА НАД 1500 ДЕНАРИ ДОСТАВАТА Е БЕСПЛАТНА

You Can Go Home Now


990ден 495,00ден
ПРОМОЦИЈА "2+1 ГРАТИС"
За купени 2 маици, една добивате ГРАТИС. Додадете било кои 3 маици од машките и женските модели и во кошичката ќе ви се пресмета попустот.
Дополнително ќе добиете и ГРАТИС книга со вежби за цело тело.
You Can Go Home Now е додадено во вашата кошничка
ДИЗАЈНИРАНА ВО МАКЕДОНИЈА ЗА ЖЕНИ. Оваа удобна маица која се активира со пот е направена со цел за подигнување на мотивацијата кај спортистите. Дизајнот не се познава кога е сув, се открива додека се потите. Значи, треба да вложите максимален напор за да се прикаже целиот дизајн. Маичката на Спортмастер може да предизвика посакувани ефекти, како што се: зголемена мотивација, сила, издржливост, среќа и да станете подобри во спортовите што ги сакате.
ИНСТРУКЦИИ ЗА МАТЕРИЈАЛ И НЕГА: Маицата се состои од 100% памук. Упатства за нега: Машинско перење (30°), внатре-надвор, нежен циклус со благ детергент. Користете детергент за отстранување на дамки само кога е потребно. Без омекнувачи. / Сушење само на природна топлина, без прекумерни загревања. / Ако е потребно, пеглајте само од внатре или со влажна облога над принтот.

ПОВРЗАНИ ПРОИЗВОДИ