ПРОМОЦИЈА 3 x МАИЦИ | ЗА НАРАЧКА НАД 1500 ДЕНАРИ ДОСТАВАТА Е БЕСПЛАТНА

Sportmaster Книги


290,00ден
Подготвени сте да го трансформирате Вашето тело и ум, да вежбате и да се забавувате?
Sportmaster Книги е додадено во вашата кошничка
Комплет од 3 книги во А6 формат. Секоја книга содржи 80 страни исполнети со вежби, илустрации, совети, предизвици и идеи кои ќе ти помогнат на твојот пат до поздрав живот. Следи ја твојата трансформација, менувај ги лошите навики во добри и радувај се на твоите успеси. Здравиот живот започнува со Sportmaster! Напомена: Доставата изнесува 130 денари.