ПРОМОЦИЈА 3 x МАИЦИ | ЗА НАРАЧКА НАД 1500 ДЕНАРИ ДОСТАВАТА Е БЕСПЛАТНА

Фитнес Монопол


490,00ден
Друштво, забава и спорт! Фитнес монопол е совршена друштвена игра за тебе, твоето семејство, твоите колеги и пријатели. Незаборавно искуство кое ќе те поттикне на поактивен и поздрав живот. Покажи го натпреварувачкиот дух, помини го секој предизвик, очекувај изненадувања, забавувај се и спортувај!

Напомена: За да се избегнат оштетувања при достава, овој производ може единствено да се подигне од нашите канцеларии на ул. Орце Николов во Скопје.
Фитнес Монопол е додадено во вашата кошничка
Вежбите и предизвиците можеш да ги погледнеш тука: https://www.youtube.com/watch?v=hwJuiNwI1Tk
Играта е од забавен карактер. Не треба да се заврши по секоја цена. Доколку чуствувате дека не можете повеќе, направете пауза 1 круг.